Mai 2017: Cykelhuset Ohboy! + Vestre Billingstad

Her er presentasjonene fra frokostmøtet:

Vestre Billingstad, ved Thorbjørn Barrett Sele, prosjektsjef Ferd Eiendom:

 

CityTrike – Lett elektrisk kjøretøy

 

 

 

 

Mandag 29. mai blir vi kjent med to spennende prosjekter som kombinerer bolig og mobilitet/transport. Cykelhuset i Malmø og Vestre Billingstad i Asker:

ohboy1

Cykelhuset Ohboy! i Malmø er et banebrytende boligprosjekt. Leilighetskomplekset skreddersys for folk som ønsker å leve bilfritt og det legge ekstremt godt til rette for sykling. I hele prosessen og i alle detaljer har sykkel vært en del av bildet.

ohboy2

Du kan for eksempel få med deg din lastesykkel helt inn på kjøkkenet uten problemer. Heisene og arealene utenfor leilighetene er dimensjonert for enkel adgang med sykkel. I kjelleren er det en sykkelpark tilgjengelig for alle mulige formål.

ohboy3

29. mai kommer arkitekten bak Cykelhuset Ohboy! til vårt frokostseminar i Drammen. Nå kan du få hele historien om ideer, konseptutvikling, prosesser for å realisere dette og hvordan det nå har gått etter salgsprosess og innflytting.

Vestre Billingstad i Asker:

blom_billingstad

På Vestre Billingstad i Asker planlegges 1650 nye boliger. Fire eiendomsutviklere samarbeider om et prosjekt hvor mobilitet integreres i utviklingen av området.

Uteområder, boligmiljø og mobilitet skal legge til rette for høy kvalitet og lav bilbruk. Et sentralt begrep i satsingen er Grønn mobilitet. Det skal bli enkelt og attraktivt å velge bort bilen i hverdagen. Dette skal oppnås ved å gjøre alternativene så gode som mulig. Og ved å legge til rette for at enkelte slipper de uønskede turene med bil. Grønn mobilitet bakes inn i selve boligprosjektet fra første dag

Thorbjørn Barrett Sele fra Ferd Eiendom presenterer prosjektet og hvordan mobilitet har blitt en sentral del av satsingen.

Hold av dagen allerede nå.

Tid: 29. mai 2017 08.00-10.00 (Dørene åpner 07.45)
Lett frokost, Kaffe og te.

Sted: Rekord Bar, Tollbugata 4, 100 meter fra Drammen stasjon

Arrangementet er gratis, ingen påmelding